» Polityka prywatności

› Polityka prywatności

Podziel się:   Facebook   Google+   Twitter   GG   E-mail  

Polityka prywatności portalu Club-Sound.pl

Club-Sound.pl chroni Twoją prywatność w trakcie korzystania z portalu Club-Sound.pl, ponieważ przestrzega stosownych przepisów prawnych w zakresie ochrony danych osobowych na terytorium kraju, w którym korzystasz z naszego portalu.

Dane zbierane od użytkowników portalu Club-Sound.pl:

Club-Sound.pl dba o bezpieczeństwo udostępnianych danych osobowych przez użytkownika, w szczególności przed dostępem osób nieupoważnionych. Club-Sound.pl zapewnia wszystkim zarejestrowanym Użytkownikom realizację uprawnień wynikających z ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.), w szczególności prawo wglądu do własnych danych osobowych, prawo żądania aktualizacji i usunięcia danych osobowych oraz prawo wniesienia sprzeciwu w przypadkach określonych w przepisach tej ustawy. Club-Sound.pl nie przekazuje danych osobowych żadnym innym podmiotom, ani osobom trzecim. Przekazanie danych osobowych może nastąpić tylko i wyłącznie na wniosek prokuratury, policji, i innych upoważnionych do tego jednostek państwa, po przedstawieniu stosownych dokumentów potwierdzających zasadność udostępnienia ww. danych osobowych.

Club-Sound.pl gromadzi dane osobowe, pobierane automatycznie przez serwer takiej jak adres ip, ale także dane podawane przez użytkownika w trakcie rejestracji na portalu. Dane pobierane w trakcie rejestracji na portalu to login, e-mail, a także inne dane osobowe, które użytkownik może wprowadzić dobrowolnie do swojego konta. W obrębie konta, zgodnie z międzynarodowymi ustawami użytkownik ma prawo do wglądu w swoje dane, edycji, korekty danych, lub też usunięcia konta, co wiąże się z całkowitym usunięciem danych osobowych Użytkownika. Usunięcie konta nie oznacza usunięcia komentarzy, plików i innych działań Użytkownika w obrębie portalu, aby usunąć plik lub komentarz należy, przed usunięciem konta usunąć pliki z panelu administracyjnego konta.

Wykorzystywanie danych osobowych użytkownika:

Club-Sound.pl nie przekazuje danych osobowych Użytkowników serwisu osobom trzecim. Dane, które są wykorzystywane na portalu dotyczą tylko i wyłącznie działalności Użytkownika w obrębie serwisu.

Dotyczą one min.:

– Dodawania treści w tym treści graficznych, tekstowych, video, itp.

– Dodawania komentarzy bezpośrednio, lub za pomocą wtyczki facebook.com

– Oznaczania plików , a także ich oceny i komentarzy

– Innych działań w obrębie serwisu Club-Sound.pl nie wskazanych powyżej.

Zabezpieczenie danych osobowych użytkownika:

Club-Sound.pl zabezpiecza dane użytkowników przed ingerencją osób trzecich. Hasła podane podczas rejestracji są bezpowrotnie kodowane, tylko zarejestrowany Użytkownik może zmienić swoje hasło. Dane osobowe podane podczas rejestracji nie są przekazywane żadnym firmom reklamowym. Użytkownik odpowiada za własne dane i za utrzymanie hasła w poufności. Zabrania się udostępniania hasła osobom trzecim. Hasła i inne dane podane poprzez wtyczke facebook.com nie są przez nas gromadzone. Administracja portalu nie odpowiada za ich wykorzystanie przez użytkownika.

Zmiany w danych osobowych użytkownika:

Zmiany w danych osobowych, Użytkownik może dokonać w panelu konta, w formularzu edycji konta.

Usunięcie konta:

Każdy użytkownik portalu ma możliwość usunięcia konta, czyli rozwiązania umowy o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Rozwiązanie umowy o świadczeniu usług drogą elektroniczną przez Użytkownika portalu jest darmowe i dobrowolne, może nastąpić w każdym czasie. Wystarczy wejść w panel konta, następnie w zakładkę edycja danych, usuń konto. Konto zostanie bezpowrotnie usunięte.

Reklamy w serwisie Club-Sound.pl

W serwisie Club-Sound.pl będą pojawiać się reklamy, w których w żaden sposób nie są wykorzystywane dane osobowe Użytkownika. Użytkownik klikając w reklamę może opuścić obszar serwisu Club-Sound.pl W takim wypadku administracja nie odpowiada za dalsze poczynania użytkownika poza obrębem serwisu Club-Sound.pl Polityka prywatności dotyczy tylko serwisu Club-Sound.pl. Zamieszczane reklamy google adsense mogą powodować zapisywanie plików cookies, co jest ujęte w polityce prywatności firmy Google.

Informacja handlowa

Serwis Club-Sound.pl zastrzega sobie prawo do wysyłania drogą mailową informacji technicznych, informacyjnych, konkursowych. Treści reklamowe będą wysyłane tylko i wyłącznie za zgodą użytkownika, zgodnie z treścią art. 10 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. 2002, Nr 144, poz. 1204, z późn. zm.).

Kontakt z użytkownikiem i właścicielem serwisu:

Kontakt administratora serwisu Club-Sound.pl z użytkownikiem serwisu następuje tylko i wyłącznie poprzez mail podany podczas rejestracji.

Aby nawiązać kontakt z właścicielem serwisu należy skorzystać z formularza kontaktowego dostępnego na stronie: http://www.club-sound.pl/kontakt/

Postanowienia końcowe:

Serwis Club-Sound.pl zastrzega sobie prawo do zmiany w całości lub części powyższej polityki prywatności, o zmianach polityki prywatności każdy użytkownik będzie poinformowany droga mailową. Po wprowadzeniu zmian w polityce prywatności, każdy będzie mógł przeczytać i zapoznać się z nową polityka prywatności, akceptując ja, lub negując, co jest równoznaczne z usunięciem konta.

Ostatnia zmiana polityki prywatności nastąpiła 28.05.2012

Dlaczego Club Sound ?

Dla wielu osób muzyka jest odskaocznia od codziennego zycia, trosk i problemów. Czasami niesie radosc, a innym razem ukojenie. Towarzyszy czlowiekowi w kazdym aspekcie jego zycia. Slyszymy ja w radiu, na ulicy, a najczesciej szukamy jej w internecie w formie plików mp3, gdyz najlatwiej je pózniej odtworzyc i przenosic na plyty, telefon, ipody, czy inne urzadzenia tego typu.

Sluchacie wtedy muzyki jakiej chcecie. Na spacerze, na rowerze czy w samochodzie. Muzyka ma pozytywny wply nie tylko na samopoczucie czlowieka ale równiez pobudza myslenie i poprawia pamiec. Nieswiadomie uczymy sie i zapamietujemy teksty piosenek których na "sucho" bez melodii w zyciu bysmy nie zapamietali lub kosztowaloby to nas sporo wysilku. Swiat jest tak skonstruowany, ze pelno w nim rytmu, taku, spiewu, co jest doskonale.

Czlowiek zebral to w calosc i dopracowal ja tak, ze powstala muzyka. Potrafimy sie nia bawic na rózne sposoby. Tworzymy gatunki i coraz to inne brzmienia. Jednak ciagle nam malo, to co odsluchane szybko sie nudzi, chwilowe hity w radiu rzadko utrzymuja dlugo na liscie przebojów, a ich miejsca zajmuja kolejne nowe produkcje. Zmieniaja sie tez trendy muzyczne co jest czesto zwiazane z kazdym nowym pokoleniem. O muzyce mozna by bylo mówic i pisac bardzo wiele. Wydaje sie, ze jest to temat rzeka, jednak zdecydowanie lepiej sluchac, spiewac i tanczyc. Pamietajmy o tym wspanialym leku na cale zlo, który jest przeciez calkowicie za darmo i korzystajmy z muzycznej terapii jak najczesciej.

Nowo dodane mp3

Partnerzy portalu

Na chwilę obecną portal club-sound.pl współpracuje z nastepującymi witrynami:

MP3 Disco Polo | Darmowe Mp3 | wyszukiwarka darmowe mp3 | Disco Polo|

Jeżeli chcesz nawiązać współpracę długoterminową na ciekawych warunkach i dysponujesz dobrze rozwiniętą stroną internetową o tematyce darmowe mp3 to : Napisz do nas

Kalendarz nowych mp3

Sierpień 2017
P W Ś C P S N
« Lut    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Szukaj w:

Energy Mix Vol 47

Sety

Club Sound – centrum mp3

Club-Sound.pl jest miejscem gdzie na biezaco dodawane sa nowe utwory, a równiez przypominane stare, warte uwagi - club sound tylko pozytywne brzmienia.

Muzyka jest podzielona na gatunki, takze latwo mozna znalezc darmowe mp3, które nas interesuja, wystarczy kliknąć w ządaną podstrone i cieszyc sie zarówno disco polo jak i elektro, wszystkie opcje bez limitów i opłat..

Znajdziemy w niej równiez sety z klubów takich jak Energy 2000 Przytkowice i Katowice oraz seciki z klubu Speed Club. Sa one dostepne w mozliwie najlepszej jakosci w sieci, zwykle lacznie z rozgrzewka.

Darmowe mp3

Nasz portal to zarówno dobra muzyka jak i forum muzyczne, gdzie każdy znajdzie lajtowe darmowe mp3, dla najbardziej wybrednych użytkowników.

Posiadamy obfity zbiór legalnej muzyki, muzyki zarówno dla juniorów jak i seniorów. Darmowa muzyka pobrana dzieki naszemu portalowi można bez przeszkód odsłuchiwać w domu, pracy, aucie czy szkole.

Serdecznie polecamy fajne i nowe urzadzonko zainstalowane na szaej stronie club-sound.pl jakim jest wyszukiwarka mp3sprawi ona że wyszukacie swoje ulubione legalne pliki mp3.